TALENTS

DIEDE is bekend geworden met het televisieprogramma K2 zoekt K3, waar ze in de zoektocht naar het nieuwe K3 lid een lange tijd de absolute topfavoriet was.

Op dit moment is ze dan ook druk bezig met haar eigen singles en de verdere groei in haar carriere.

DIEDE VAN DEN HEUVEL

ZANGERES
Britt Bongaerts speelde bij Volleybalvereniging Peelpush Meijel en het Talenten-team Papendal Arnhem. In 2014 verhuisde ze naar TV Twente Eurosped Almelo.

Verder speelde ze in Polen, Italië, en Duitsland (heden) 2x Supercup, 2x Duitse beker & 1x Landskampioenschap.

Vanaf oktober 2018 maakt ze deel uit van de Nederlandse volleybalploeg (vrouwen), die de halve finale van het Wereldkampioenschap in Japan bereikte.

BRITT BONGAERTS

VOLLEYBAL INTERNATIONAL
Wat begon als een te gekke promotiestunt van supermarktketen Jumbo in 2004, groeide al snel uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse meidengroepen aller tijden. Djumbo veroverde de Nederlandse hitlijsten met tracks als 'Hide and Seek', 'Eyahe' en 'Boya Boya Bay'. Overal in het land waren de meiden te bewonderen met hun optredens, eigen theatertour, en zelfs in films en tv-programma's. Met gemiddeld meer dan 300 optredens per jaar was Djumbo een ongekend succes!

DJUMBO

MEIDENGROEP
Ferri Somogyi is een bekende acteur/castlid van Nederlands meest populaire soapserie genaamd Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast is Ferri ook te zien in series als Baantjer, Flikken Maastricht, De Garage, Bon Bini Beach. En films als Jezus is een Palestijn, Zeeuws Meisje en Sint & Diego!

FERRI SOMOGYI

ACTEUR
In 2023 nam zijn carrière als gebarentolk een onverwachte wending toen zijn video’s online wat aandacht begonnen te krijgen. Van de één op de andere dag was hij gekroond tot de jongste journalist van Nederland! Nu kunnen we tegenwoordig wel wat kritische vragen en zelfreflectie gebruiken, dus besloot hij gewapend met z'n gele microfoon door het land te gaan.

Van demonstraties tot betogingen, van beurzen tot conventies en welk ander soort evenement dan ook, gaat hij langs om polshoogte te nemen. Zo komt iedereen aan de beurt om te vertellen wat hem of haar bezig houdt en kan hij zijn publiek een betere kijk geven in de Nederlandse samenleving.

BENDER

JOURNALIST
Julia van Bergen won op 15-jarige leeftijd het Junior Song Festival met haar eigen geschreven nummer ‘Around’. Het bracht haar tot ver in de Europese finale en betekende de start van een carrière in de muziek. Enkele jaren later wist Julia van Bergen met een overtuigende auditie in The Voice of Holland de jury voor zich te winnen. In Team Waylon schopte ze het tot ver in de liveshows. Dat Nederland Julia van Bergen nog lang niet was vergeten bleek vervolgens uit de enorme aandacht die ze kreeg, zowel live als op haar social media.

JULIA VAN BERGEN

ZANGERES
Als ondernemer met haar eigen videoproductiebedrijf stond ze steeds vaker zelf voor de camera, wat haar liefde voor presenteren deed groeien.

Tegenwoordig is presenteren haar voornaamste bezigheid, en schittert ze met enthousiasme in diverse programma's en op live evenementen. Haar Rotterdamse lef en Brabants enthousiasme stellen haar in staat om het publiek snel voor zich te winnen en een frisse wind te brengen in elk evenement waaraan ze deelneemt.

Haar energie, vermogen om mensen te boeien, gecombineerd met haar professionele ervaring, maken haar een gewaardeerde presentatrice in de zakelijke wereld en lifestyle branche.

CARESSA TIMMERMANS

PRESENTATRICE & DAGVOORZITTER
Pieter de Jongh alias The Champ is een international voetbal coach Sinds 2012 werkzaam in het buitenland als head coach voor verschillende Afrikaanse top voetbal clubs en Afrikaanse voetbal bonden in Zimbabwe gaven de fans hem de nick name : The Champ

THE CHAMP

COACH
De Nederlandse artiest CELINE RAE vertaalt hartzeer, emoties en haar persoonlijke ervaringen naar dansbare popnummers. Rae noemt haar muziek vrij van stigma, omdat ze haar fans altijd probeert te inspireren om onverschrokken zichzelf te zijn, ongeacht wat ze doormaken. Haar teksten zijn eerlijk en rauw, en hoewel haar genre geassocieerd wordt met feestvibes, zit er een boodschap en betekenis achter elk nummer dat Celine Rae zingt en schrijft.

“Let’s dance through heartbreak together.”

CELINE RAE

ZANGERES
Miss Faith is een multi-getalenteerde vrouwelijke DJ en producer uit Nederland.

In 2011 ontdekte ze een nieuwe passie, het draaien van platen en het produceren van elektronische dansmuziek. Deze Nederlandse vrouwelijke DJ, Miss Faith, brengt een nieuwe frisse sfeer in de elektronische dans- en clubscene. Ze heeft een interessant eigen, commercieel geluid ontwikkeld. Pompende beats, aantrekkelijke zang en altijd het perfecte gevoel voor de behoeften van het publiek. Miss Faith wordt één met het publiek, alleen op het podium.. haar podium.

MISS FAITH

DJ & PRODUCER
Juicy M is een bekende DJ en producer uit Oekraïne. Met een sterke achtergrond in hiphop-dj’s en turntablism, is ze de elektronische scene binnengedrongen als een krachtpatser met haar spetterende virale video’s op youtube van haar live mixen op vier decks in 2013. Sindsdien heeft Juicy M het verbazingwekkende aantal volgers gekregen. de wereld, opgenomen in Billboard’s ‘Next Big Sound’-hitlijst en is erkend door gerenommeerde tijdschriften, blogs en evenementen zoals Tomorrowland, Ultra Music, Balaton Sound en Medusa-festivals.

JUICY M

DJ & PRODUCER
Fé is bekend als influencer op social media zoals instagram en Tiktok. Ook deed Fé mee aan het programma love island.

FÉ BOLLEBOOM

INFLUENCER
Mary Fitzgerald is een ervaren makelaar bij The Oppenheim Group in West Hollywood, Californië.

Hoewel Mary een topagent bij makelaardij is, is ze ook een favoriet bij de fans in de populaire reality-tv-serie van Netflix, ‘Selling Sunset’.

Mary’s werkte de afgelopen 6 jaar bij The Oppenheim Group en voegde aanzienlijke waarde toe aan de vastgoedtransacties, het vastgoedbeheer en de bedrijfsontwikkeling van het bedrijf.

Mary vertegenwoordigt zowel kopers als verkopers op de luxe vastgoedmarkt van LA en is verantwoordelijk voor meerdere miljoenen verkopen.

MARY FITZGERALD

NETFLIX SELLING SUNSET
Loudgarden is een identiek tweeling dj/producer duo uit Nederland, leidende natie in elektronische dansmuziek. Sophie en Mechteld waren de afgelopen jaren enorm gepassioneerd door muziek. Drie jaar geleden hebben ze zich een doel gesteld; creëer een manier om die passie te DELEN met iedereen die verliefd is op EDM. Niet alleen als een uniek twin DJ-duo, maar ook door hun eigen stijl te produceren in ‘s werelds grootste dancescene. Ze houden van en kennen alle verschillende stijlen en delen een gemeenschappelijke interesse in House / Future House / EDM.

LOUDGARDEN

DJ / PRODUCER DUO
Met een indrukwekkende reeks hits, talloze prijzen onder haar trendy riem en de clubs van Europa, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten al aan haar voeten, is Inna een fel muzikaal fenomeen.

De 27-jarige Roemeense, de meest opwindende nieuwe stem in de danswereld, heeft de wereldwijde hitlijsten veroverd met hits als ‘Hot’, ‘Sun Is Up’ en ‘Déjà vu’, in samenwerking met onder meer Pitbull, Flo- Rida, Daddy Yankee en Juan Magán en bereikt de topposities in tientallen landen, van haar geboorteland Roemenië tot Japan, Mexico, Turkije, Argentinië, Spanje, Finland, Polen en de VS

INNA

ZANGERES
PRINS HENDRIKSTRAAT 1
5611 HH EINDHOVEN
THE NETHERLANDS
info@dutchentertainmentgroup.com
Copyright © 2024 DUTCH ENTERTAINMENT GROUP BV all rights Reserved.