0,00

OVER DEG

Met een brede ervaring in de muziekindustrie is Dutch Entertainment Group BV uitgegroeid tot een van de toonaangevende bureaus op het gebied van artist- en influencer management. Gevestigd in Nederland, werkend met klanten over de hele wereld. Met hun ‘do it now’-mentaliteit gecombineerd met hun internationale expertise en ervaring binnen de branche maken zij het verschil. Hun managementaanpak is zowel professioneel als persoonlijk. ‘We houden van uitdagende samenwerkingen met onze partners, onze artiesten zijn onze familie’.


CONTACT

Ontwerp-zonder-titel-11

Social Media


Waarom Dutch Entertainment Group?

Artiestenbeheer

Talenten ontwikkelen vereist hard werken, visie, toewijding en samenwerken met de juiste partners. “Bij Dutch Entertainment Group BV maken we dit waar, we vervullen de wensen van onze artiesten en voldoen aan hun verwachtingen, op professioneel én persoonlijk vlak.

Influencer-marketing

Welke influencer past bij jouw merk? Hoe passen ze in uw marketingstrategie? We weten de juiste influencers te vinden en de beste merkmatch mogelijk te maken.

Merk Ontwikkeling

We zijn klaar om het artiestenmerk onweerstaanbaar aantrekkelijk te maken! We bieden niet alleen alle tools die nodig zijn om het merk te communiceren, we positioneren de merknaam, de visuele identiteit en de merkstrategie, voor en met de artiest.

Public Relations

Dutch Entertainments’ PR & Reputatie Perspectief Managementondersteuning gaat over het opbouwen, verbeteren en behouden van het imago, de beleving en de eigenheid van de kunstenaar. Zij geloven dat geloofwaardigheid, populariteit, kwaliteit en professionele uitstraling onmisbaar zijn voor succes.

DIGITALE INFLUENCER-MARKETING

Laat ons je helpen om een ​​lokaal, Europees of wereldwijd publiek aan te trekken via top influencers. Wij ontwikkelen en voeren creatieve influencer marketingstrategieën uit. Wij verzorgen het management voor en werken samen met (inter)nationale ervaren influencers, exclusief ingehuurd door Dutch Entertainment Group.


CONTACT